Tervetuloa kennel Qalb Elassad sivuille.
(Kännykkä versiolla näkyy mainoskuva. Joka ei taida poistua ikinä. :)  ......
" Kasvatusideologia" tai jotain semmoista: Kiinnostus rodun historiaan ja sen kunniottaminen, mahdollisimman terve ja käyttöönkin sopiva koira. Rotumääritelmää unohtamatta. Pyrkimys parempaan ja terveenpään sloughiin jolla on arkea haittaamaton, mutta sloughin luonne. Kestävä rakenne ja kauneus.
Jalostuskoiria en ole valinnut vain näyttelytulosten perusteella. Rapatessa roiskuu ja rodusta olen kantapäänkin kautta oppinut paljon. 
Pentuja tulee harvakseltaan, enkä tee yhdistelmää josta en itse olisi valmis ottamaan pentua. Kaikille ei vinttikoirat sovi luonteensa puolesta, mutta ne jotka rotuun rakastuu, niin usein ottavat sitten useamman vinttikoiran.
Minuun saa olla yhteydessä ja koiriini tulla tutustumaan. Meidän perheessä koirat ovat perheenjäseniä ja tyttärilläni on myös slougheja joten kun on rotuun kasvanut, niin ei muuta haluakkaan.  :) 
pia.chaouki@gmail.com
SLOUGHI PENTUJA  2020 
 
 
 
Sloughi Review 2018
Sloughi Finland
sloughi news 2014 
 
 
 

 

Ota meihin yhteyttä

Uutiset

Qalb Elassad A-pennut harrastaa

15.08.2014 19:54
Pennut ovat päässeet enemmän ja vähemmän tutustumaan vieheeseen. Aivan mahtavasti ovat perineet vanhempien intoa vieheeseen.  Videolla Qalb Elassad Ada "Vanda" Oulun radalla koppi ja kaarre harjoittelua.   www.youtube.com/watch?v=T9Lk9ofIljk&feature=youtu.be  
<< 1 | 2

Ota meihin yhteyttä